sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Tässäpä tämä toinen puoliska viime viikkoisen täytekakun täytteestä. Pakastin ilman mandariinikuorrutetta. Tämä vastaa lähinnä jälkiruokaa, täytteen paksuus vain noin sentti. Makoisaa kuitenkin.


Pohja

175 g Kantolan kaurakeksejä
75 g margariinia sulatettuna

Täyte (alkuperäinen Open Cafén blogista)

½ prk Flora Vispiä
½ prk Creme Fraichea
½ prk rahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
2 rkl appelsiinimarmeladia
3 liivatelehteä
1½ rkl sitruunamehua, johon liivatteet sulatetaan

Päällys
3 prk säilykemandariinilohkoja
1 dl vettä
½ dl hyydykesokeria ohjeen mukaan tehtynä


Koristeet
Sulatin valkosuklaata pikkuleipämuottiin, joka oli leivinpaperilla "kylmäkallen" päällä. Tummat "pallerot" on leikattu kärkiosa Lidlistä ostetuista minisuklaasuukoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti