Hae tästä blogista

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Tässäpä tämä toinen puoliska viime viikkoisen täytekakun täytteestä. Pakastin ilman mandariinikuorrutetta. Tämä vastaa lähinnä jälkiruokaa, täytteen paksuus vain noin sentti. Makoisaa kuitenkin.


Pohja

175 g Kantolan kaurakeksejä
75 g margariinia sulatettuna

Täyte (alkuperäinen Open Cafén blogista)

½ prk Flora Vispiä
½ prk Creme Fraichea
½ prk rahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
2 rkl appelsiinimarmeladia
3 liivatelehteä
1½ rkl sitruunamehua, johon liivatteet sulatetaan

Päällys
3 prk säilykemandariinilohkoja
1 dl vettä
½ dl hyydykesokeria ohjeen mukaan tehtynä


Koristeet
Sulatin valkosuklaata pikkuleipämuottiin, joka oli leivinpaperilla "kylmäkallen" päällä. Tummat "pallerot" on leikattu kärkiosa Lidlistä ostetuista minisuklaasuukoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti