Hae tästä blogista

sunnuntai 1. joulukuuta 2024

Mariannekakku jouluksi


Tämä on todella kuohkea ja makoinen kakku. Alkuperäinen ohje on Open Cafe -blogista.

200 g margariinia

2,5 dl sokeria

3 munaa

½ prk kermaviiliä

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

2 rkl kaakaojauhetta

1½ dl Marianne crushia 

Pinnalle

sulatettua Brunbergin maitosuklaata

Marianne-palloja, karkkikeppejä ja koristerakeita.

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet toisessa kulhossa. Lisää taikinaan ensin kermaviili ja lopuksi kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 - 60 minuuttia uunista riippuen. Kokeile aina tikulla. Anna jäähtyä vuoassaan noin 15 minuuttia, ennen kuin kumoat kakun. Koristele.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti