Olen jo pitkään ajatellut kokeilla Maku-lehdessä (o1/12) ollutta passiomoussekakun ohjetta. Pääsiäinen antoi siihen oivan tilaisuuden. Ensimmäisen kerran tein tuttavuutta myös passiohedelmän kanssa ja täytyy todeta, että minua hieman haittasi kakussa olleet passiohedelmän siemenet. Hillona käytin Jam It!-passiohilloa, 150 g.
Edelleen kärkisijaa näissä hedelmäisissä kakuissa pitää Aila-tädin piimähyytelökakku (postaus 08/10). Toivottelen kaikille rauhaisaa pääsiäisen aikaa!
Sormet vielä syyhyää tehdä oikein sitruunainen kahvikakku...
Nopea Pikapasha laseissa
16 tuntia sitten
Passionkakku on minullakin ollut kokeiltavien listalla... pitääpä kurkata ohje ja miettiä olisiko se just se ohje mitä kokeilisin. =) Mukavaa pääsiäistä!
VastaaPoista