Hae tästä blogista

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Rahkapullat



Viikonloppuna tein rahkapullia tavalliseen puolen litran pullataikinaan. Siis ensi leivotaan pikkupulliksi, kohotetaan ja painetaan jauhotetulla lasin pohjalla syvennys täytettä varten.

Täytteenä oli sitruunarahkaa (250 g), johon sekoitin yhden munan ja ½ dl sokeria. Täytettä riitti noin kahteeenkymmeneen pullaan. Lopuista leivoin vaniljakierrepullia ja kieritettyja sitruunarahkapullia.

2 kommenttia:

  1. Nam nam, kaihoisana katselen. ;) Itsellä jää tänä pääsiäisenä rahkapullat väliin, kun on pakkasessa niin paljon muuta pullaa. Ehkä sitten myöhemmin pitää tehdä näitäkin. Rahkapullat on parhaita!

    VastaaPoista
  2. Rahkapullat kuuluvat minunkin suosikkeihin!

    VastaaPoista