Olen tänä syksynä kokeillut erinäisten suklaakakkujen tekoa enemmän tai vähemmän menestyksellä. Yhteen versioon nuoriso ei koskenut ollenkaan... Suklaa oli kuulema liian tummaa. Ei tämäkään versio suosiota saavuttanut, mutta varsinaiselle päivänsankarille ja minulle kyllä kelpasi. Nämä suklaakakut säilyvät siis edelleen minulle haasteena. Tähän mennessä itse pidän onnistuneimpina tekemistäni kakuista Daim-kakkua ja mustaherukka-suklaakakkua.
Tein tämän Pirkan ohjeella vaihtaen vain mustikat vadelmiin ja kostutukseen käytin vain yhden desilitran, joka oli aivan riittävästi.
HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!
Herkulliselta näyttää! :)
VastaaPoistaNam! Taatusti hyvää!
VastaaPoistaSuklaakakut on mun lemppareita, mikään missä on suklaata ei voi olla pahaa. ;)