Nämä olivat aika mielenkiintoinen tuttavuus. Hauskan makuisia, jos pitää banaanin mausta leivonnaisissa. Ohje on Teresa Välimäen.
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl fariinisokeria
ripaus suolaa
1 kananmuna
4 dl kookosmaitoa
0,5 dl rypsiöljyä
1 banaani viipaleina
Mittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe, kuivat mausteet ja sokerit. Vatkaa joukkoon kookosmaito, kananmuna ja öljy. Anna turvota hetki. Aseta muffinivuoat muffinipellille. Itse käytin silikonisia muffinivuokia. Jaa banaaniviipaleet vuokiin ja täytä vuoat taikinalla. Minulle tuli 12 (aika vajaata, mutta mielestäni juuri sopivan littanoita) muffinssia ja lisäksi pelkästä taikinasta tuli noin 18 cm x 18 cm pikkupannari.
Paista pannareita 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti