Alkuperäinen ohje löytyy Kotikokin sivuilta.
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
3/4 dl maitoa
100 g margariinia
1 prk pieniä ananaspaloja
2 munaa
vajaa 1 dl ananasmehua
½ dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
2 dl punaleima Emmental-raastetta
1 dl parsemaanijuustoa (voi laittaa myös 3 dl Emmental-raastetta, jos haluaa laktoosittoman)
1 pussi Auran sinihomejuustomurua
½ dl silputtua tuoretta persiljaa
½ tl mustapippuria
Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi pehmeä rasva joukkoon. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Painele piirakkavuokaan, myös reunoille. Itselläni oli suorakulmion muotoinen pieni pelti. Laita vuoka pakastimeen hetkeksi. Lämmitä uuni 225 asteeseen.Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen. Paista piirakkapohjaa ilman täytettä ensin n 10 min. Lisää täyte vuokaan ja paista vielä n. 20 min.
Kuulostaa herkulliselta! :)
VastaaPoista