Daim-kakku on vakiinnuttanut paikkansa perheemme juhlissa. Niinpä tarjolla tälläkin kertaa. Koristeena sokerimassasta tehdyt gerberat ja oikeat orvokit.
Hurahdin tähän kakkujen maailmaan valmistellessani esikoisemme rippijuhlia kesällä 2009. Aikaisemmin en pitänyt täytekakkujen leipomisesta ollenkaan, mutta hikoillessani rippijuhlien aikaan kilpaa kerman kanssa päätin, että tämä ala vaatii kehitystä. Ja jostakin se on aloitettava...
Mieluiten teen koristeita, ja sen jälkeen pitää tehdä jotakin niiden allekin. "Testilaboratorioni" koemaistajat eivät pidä erityisemmin marsipaanista eivätkä vaahtokarkkikuorrutteesta, joten pitäydyn näissä pienissä kermakakuissa pienillä marsipaanikoristeilla koristeltuina.
Onpa herkun näköistä! Ja kauniit koristeet.
VastaaPoista