n. 600 g maatiaispossun kinkkusuikaleita
öljyä paistamiseen
1 pieni sipuli pilkottuna
5 rkl vehnäjauhoja
3/4 tl suolaa
1 tl paprikaa
n. 1½ tl sinappia
n. 1 rkl ketsuppia
1 tl soijakastiketta
2 pilkottua porkkanaa
5 dl vettä ja lisätty vielä uuniin 1 dl vettä
Paista kinkkusuikaleita öljyssä. Lisää myös sipuli sekaan pehmentymään. Mausta suolalla ja paprikalla. Sekoita sekaan vehnäjauhot. Kuumenna niin kauan, että "neste" häviää. Lisää vesi, sekoita ja anna kiehahtaa hetki. Lisää porkkanat, sen jälkeen sinappi, ketsuppi ja soijakastike. Siirrä kastike uunivuokaan ja laita uuniin noin 1 - 1½ tunniksi, aluksi 200 asteen lämpöön ja puolen tunnin päästä voi pienentää 175 asteeseen. Sekoittele välillä ja lisää vettä tarvittaessa. Sopii perunoiden tai perunamuusin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti