Hae tästä blogista

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Porkkanakakku


Alkuperäinen pohjan ohje Kermaruusun blogista.

3 kananmunaa
3 dl sokeria
1,2 tl soodaa
1,8 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
1,8 tl vanilliinisokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl voisulaa
4,2 dl porkkanaraastetta


Täyte sekä kuorrutus:
200 g pehmeää sulatejuustoa 
2 prk maitorahkaa
4 dl tomusokeria
4 tl vanilliinisokeri
a


Tein kakun noin 20 cm halkaisijan vuokaan. Kakku on tosi tuhtia, pieni pala riittää. Tein tämän jo aiemmin, mutta emme jaksanaat syödä kerralla, joten laitoin osan pakkaseen. Hyvin näyttää kestäneen sielläkin.

1 kommentti: