Nyt lopultakin viimeinen postaus valmistujaisista. Kuvassa olevat juustosarvet (tällä kertaa punaleima Emmental-raasteella) näyttävät kuuluvan jo juhliemme vakiovarusteisiin, mutta rinnalla olevat sinihomejuusto-ananaskupposet olivat positiivinen yllätys. Alkuperäinen ohje löytyy Kotikokin sivuilta. Tein tätä talvella kokeeksi "peltiversiona", mutta mielestäni nämä pienet kupposet olivat miellyttävämmät.
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
3/4 dl maitoa
100 g margariinia
1 prk pieniä ananaspaloja valutettuna
2 munaa
n. ½ dl ananasmehua
½ dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
3 dl punaleima Emmental-raastetta
1 pussi Auran sinihomejuustomurua
½ dl silputtua tuoretta persiljaa
½ tl mustapippuria
Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi pehmeä rasva joukkoon. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Painele voideltuun muffinssivuokaan aika matalareunaisena. Lämmitä uuni 225 asteeseen.Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen. Lisää täyte kupposiin ja paista n. 15 min. Muista sekoitella täytettä välillä, jotta nesteet jakautuisivat tasaisesti.
Annoksesta tulee 30 kpl. Tein aika ohutkuorisia.
Lisäksi tarjolla oli savustettua lohta tillikastikkeen kera sekä makaronisalaattia. Salaattiin keitin tummia makaroneja. Sekaan maustekurkkukuutioita, purjosipulia, fetakuutioita ja kostukkeeksi voileipäpikkelsiä.
Lisäksi tarjolla oli savustettua lohta tillikastikkeen kera sekä makaronisalaattia. Salaattiin keitin tummia makaroneja. Sekaan maustekurkkukuutioita, purjosipulia, fetakuutioita ja kostukkeeksi voileipäpikkelsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti