Hae tästä blogista

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Suklaakakku banaanilla terästettynä


Tein isänpäiväksi suklaa-banaanikakun kutakuinkin Titan tuvan ohjeella. Pohjaan minulla ei ollut vaniljauutetta, joten laitoin ½ tl vaniljasokeria. Täytteeseen vispasin 2 dl vispikermaa ja käytin appelsiininmakuista tummaa suklaata. Tosin banaanin maku oli niin voimakas, että appelsiini sai väistyä. Jatkossa harkitsen, korvaanko banaanin jollain muulla vai jätänkö kokonaan pois. Kuorrutteena olevassa seoksessa sen sijaan käytin tummaa suklaata. Vispasin taas 2 dl vispikermaa, mutta tässä saisi varmaan olla se alkuperäinen 2,5 dl, koska ei tuota kyllä enää pursottamaan pystynyt. Pohja oli todella miellyttävän mehevää ja kakkukin sen verran hyvää, että ei se isänpäivää ehtinyt näkemään... 😋


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen kakku! ♥ Upean tasaiset nuo täytekerrokset!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja herkullisen kuuloinen kakku!

    VastaaPoista