Hae tästä blogista

sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Suklaatäytekakku (gluteeniton)

 

Tein keväällä kokeeksi gluteenittoman kakun perunajauhoista. Harmikseni kakkuosuus jäi ohueksi täytteen laittamisen jälkeen. Ikään kuin litsahti. Kakkupohjan ohje on Kotilieden sivuilta ja täytteeksi laitoin mangomoussea ja siihenkin väärän rahkan! Piti laittaa mangorahka enemmän maku antamaan, mutta humpsautin sekaan normirahkan. 



Mangomousse

6 liivatelehteä
1 prk vatkattua vispikermaa
1 prk Creme Fraichea (150 g)
1 prk rahkaa
1½ dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
3 dl Bonnen mangososetta
2 rkl vettä liivatteiden liuottamiseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti