Olen tehnyt tätä piirakkaa joskus aiemminkin, mutta silloin ripottelin Marianne Crushin pohjalle, kuten silloisessa ohjeessa neuvottiin. Piirakan pohja jäi tuolloin tahmaiseksi, joten Mimmin vinkistä viisastuneena sekoitin Marianne Crushin nyt taikinaan.
Paholaisen piirakka
5 dl vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 dl tummaa kaakaojauhetta
Sekoita keskenään.
50 g margariinia sulatettuna
2½ dl vettä
Lisää kuiviin aineisiin vatkaten 2 min.
3 kananmunaa
Lisää, vatkaa 2 min.
Lisää taikinaan noin 1 dl Marianne Crushia. Jos pidät vahvemmasta mausta, Marianne Crushia voi laittaa enemmänkin.
Paista 200 ° C noin 20 min.
Kuorrutus:
n. 6 dl tomusokeria
70 g margariinia sulatettuna
noin 4 rkl maitoa (itse käytin iskukuumennettua HYLA-maitoa)
2 tl vaniljasokeria
Päälle ripotellaan Marianne Crushia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti