![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDetx4zEsqKrE3xIE4y1ivWuMwwIOeb7D44amE62zWL2ZC6vtCsgWm_lAY18c018VYe4qJLQ18gwkX_S6e5bd0kQGJTQYFur6dBNExa7B5dU2IPjHD2LYfc7Rf0mkAOUWBYiqSJ1bR5cA/s320/kakku3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkAdyZGjiu6F4Myu00LRSIlFd23ZIrgDKo94tNuNy271P4HvwvsdpCNuxc56fkqtIkrF60_xYqleECZZ_KwaCba6Jas390kQKesvbV8NsQeneviaM4Zz1V-7GiTznkO67D8gf9wQB8i_o/s320/3kakku+koriste.jpg)
Alkuperäinen ohje on otettu
Open Cafen blogista. Tämä on erittäin hyvää, ei liian makeaa.
POHJA175 g Kantolan kaurakeksejä
75 g margariinia sulatettuna
TÄYTE4 dl punaherukoita soseutetaan sauvasekoitimella
1 prk Flora Vispiä
200 g Pirkka kevyt tuorejuustoa
1 prk Creme Fraichea
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
6 liivatetta
vajaa ½ dl laimennettua punaherukkamehua
Päälle hurautin Piltti-purkin (Kuningatar-sose).