Hae tästä blogista

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kesäisiä kukkakakkuja



Ylemmässä kakussa on viiden munan pohja ja alemmassa neljän munan pohja. Täytteenä on lakkahilloa ja vaniljakiisselin, vispikerman ja Lemon Curdin seosta. Kostutus on omenatäysmehulla. Päällyksenä vaahtokarkkimassaa.

Vaniljakiisseli kahteen kakkuun (jäi jonkin verran yli):

6 dl Hyla-kevytkermaa

3 keltuiaista

3 rkl Maizenaa

3/4 dl sokeria

Kaikki aineeet sekoitetaan kattilassa ja kuumennetaan kunnes kiehahtaa. Kylmä kiisseli maustetaan 2 rkl Lemon Curdia (tai 3 tl vanilliinisokeria).

Täytteenä käytettäessä vatkataan 4 dl Vispikermaa, johon kiisseli sekoitetaan.

Kostutus:

2 dl omenamehua/kakku


3 kommenttia:

  1. Tämän alemman ihanuuden haluaisin syödä !

    VastaaPoista
  2. Kauniisti koristeltuja kakkuja! Tosi suloisia kukkasia!
    Mulla on lähitulevaisuuden haasteena harjoitella marsiipanikukkien väkertämistä, kun vaan saisi hetken tehdä jotain rauhassa.. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanat värit. Hienosti yhdistelty. <3

    VastaaPoista