Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Dajm-suklaakakkuTein tämän Vappukakku-postauksessa olevalla ohjeella, mutta koristelin vaan hieman juhlavammin. Tämä on todella helppo ja hyvä ohje. Tullenee jatkossa edustamaan perheemme suklaakakkuosastoa.

5 kommenttia:

 1. Tätä nyt kokeiltu seuraavin muunnoksin:

  Sokerina intiaanisokeri, jauhona kokonaan mantelijauhe, suolana ruususuola ja mittana summittainen kahvikuppi kun desimitta oli hukassa. :)

  Kakku tuolla jäähtyy, huomenissa maistiaiset kunhan saadaan koemaistajia kahville ja päällys valmiiksi. Päällykseen ostin kuohukerman ja Daim-patukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakusta tuli todella namia! Ehkä vielä mehukkaampi kuin vehnäjauho-versiossa. Ja tätä olisi kannattanut tehdä vielä päivä ennemmin, tänään viimeinen kakkupala oli kaikkein maittavin! En ehkä niin kaipaa edes tuota kermavaahtoa päälle. Tai vaikka pelkän kermavaahdon kanssa voisi toimia. Makeus riittäisi niinkin. Tämä ohje pidetään mielessä! Kiitos!

   Poista
 2. Hyvä, että maistui! Ja nuo muutoksesi voivat hyödyttää myös muita.

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kyllä kokeilemaan mantelijauheella! Manteli kun on sydämelle terveellistä. :) (Tai ehkä sokeri kumoaa tuossa kakussa sen vaikutuksen, mutta ainakin se on terveellisempää kuin vehnäjauho lopulta kuitenkin.)

  VastaaPoista
 4. Tein tästä Jouluversion meille!

  Lisäsin vielä kermavaahdon ja daimin päälle toisen kerroksen. Vaahdotin suklaakermaa ja sekoitin siihen tiramisurahkaa. Tuli ihana kaksikerroksinen päällinen! Ehkä sitä juhlavuuttakin toi tuo tummempi kerros.

  Mutta yhtä nopeasti se hävisi kuin ennenkin! :)

  Heidi

  VastaaPoista