Hae tästä blogista

lauantai 8. syyskuuta 2012

Vaippakakku


Tällainenkin kakku on tässä tullut tehtyä. Tätä oli oikein hauska tehdä. "Kermakin" oli niin armollinen, että pystyi kokeilemaan vaikka mitä, eikä ulkonäkö kärsinyt.

Kakkuun meni Pampers 1 vaippoja 35 kpl. Kietasin vaipat ensin kuminauhalla ja sitten koko kerroksen kasaan myös kuminauhalla. Kakun tukena sisällä on Aku Ankka -lehti, nostalginen ja aiheeseen liittyvä sellainen, ikää yhtä paljon kuin vauvan isällä. Vasemmalla oleva ruusu on ruusunlehtikoristeita, joihin kirjoitin runon ja onnittelut kuten korttiin konsanaan. Oikealla olevat ruusut ovat sukat ja lehtinä on vauvan huivin kärki.


Molempia satiininauhoja ostin kolme metriä. Tummempaa jäi vajaa metri, mutta hennomman vaaleanpunaista ei paljon jäänyt. Tätä tehdessä tuli neulottua elämäni ensimmäiset vauvan tossut Ristiin Rastiin -blogin ohjeella.


En koskaan ole oikein perehtynyt neuleohjeiden kieleen, mutta nyt ohjeet olivat niin hyvät ja selkeät, että minäkin osasin. Tosin pari silmukan teko-ohjetta piti etsiä netistä. Onneksi löytyi video ongelmiini. Sain tehtyä yhden tossun illassaan. Sen verran amatööri olen, että tossu piti melkein neuloa kerrallaan, että osasin seurata ohjeesta, missä olin menossa. Tämä oli todella mukavaa tekemistä!

2 kommenttia:

  1. Tämä on hauska. Niin, ne neuleohjeet ovat yllättävän loogisia ja sellaisen ajatteluhan sinä osaat. Hienot tossut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisevasta kommentista - jospa tässä neulekärpänen seuraavaksi puraisee. Ei toki, enköhän minä tällä taikinapuolella pysy. Tosin sukan tekeleet ovat menossa... Mukava neuloa uutisia seuratessa.

      Poista