lauantai 25. maaliskuuta 2017
Porkkanakakku
Alkuperäinen pohjan ohje Kermaruusun blogista.
3 kananmunaa
3 dl sokeria
1,2 tl soodaa
1,8 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
1,8 tl vanilliinisokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl voisulaa
4,2 dl porkkanaraastetta
Täyte sekä kuorrutus:
200 g pehmeää sulatejuustoa
2 prk maitorahkaa
4 dl tomusokeria
4 tl vanilliinisokeria
Tein kakun noin 20 cm halkaisijan vuokaan. Kakku on tosi tuhtia, pieni pala riittää. Tein tämän jo aiemmin, mutta emme jaksanaat syödä kerralla, joten laitoin osan pakkaseen. Hyvin näyttää kestäneen sielläkin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Porkkanakakku on kyllä yks parhaista kakuista ikinä ♥
VastaaPoista