Pohjana neljän munan kakkupohja. Täytteenä mustikkamousse Open Cafén ohjetta mukaillen. Moussea jäi paljon yli, joten tein siitä pienen hyydykekakun. Täyttövälejä tuli kolme.
Täyte
6 liivatetta
1 prk Flora Vispiä
1 prk Creme Fraichea
1 prk maitorahkaa
2 dl sokeria
1rkl vanilliinisokeria
½ litran purkki pakastemustikoita
Kostutus
reilu 2dl maitoa
2 rkl vanilliinisokeri
Pursotukset (jäi paljon yli)
2 prk Flora Vispiä
½ prk sitruunarahkaa
tomusokeria maun mukaan
Kukat tein kahdella erikokoisella liljamuotilla. Otin ensin pienemmällä muotilla sisemmän liljan. "Tiivistin" jäänyttä aukkoa pienemmäksi ja otin ympäriltä isommalla muotilla, jolloin sain keskustan avonaiseksi.
Koristelussa käytin seuraavia tyllia:
Kokeilin ensimmäistä kertaa elintarvikevärejä, ja ilokseni huomasin, että väri ei juurikaan levinnyt kermaan. Käytössäni oli vihreä, nestemäinen Dr. Oetkerin väri. Ihan hyvä näin pieninä määrinä, mutta en tiedä, arvaisinko kovin suuria määriä laittaa. Miten maun käynee?
Kaunis kakku ja ihanan keväiset koristelut!
VastaaPoistaLinkittäminen sopii mainiosti :), kiva blogi sinulla!
VastaaPoistaKiitoksia!
VastaaPoistaOikein kaunis ja hempeä kakku!! Linkitän sinut, asia on varmaankin ok ♥
VastaaPoistaOlemme täällä tätiesi kanssa olleet katsomassa sun blogia. Teräviä kommentteja tuli. Tuntui jotenkin siltä, että tädeille, varsinkin sille nuoremmalle, oli metodi hieman outo. Olisi pitänyt olla mieluiten tavanomaiset paperikuvat.
VastaaPoistaLakkiaishuumassa kyläilemässä nuorempi tätisi Rixulasta sekä vanhin tätisi tuosta ylämäestä sekä serkkujoukkoa Ruotsista ja täältä lähempää.
Yllä olevaa kakkua ovat ilmeisesti jotkut meistä syöneet. Muistimmeko oikein? Muistimme kyllä ihan oikein. Kakku oli oikein maukasta!