Hae tästä blogista

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Mustikkainen hyydykekakku



Pohjana 10 kpl Kantolan kaurakeksejä, 50 g sulatettua margariinia. Tein säädettävään "vuokarenkaaseen", jonka halkaisija oli noin 19 cm:n kohdalla. Täytteenä on alla olevan kakun mustikkamoussea, ja päällä kolme Kuningatar-makuista Piltti-purkkia. Yritin hyydyttää Pilttejä kahdella liivatteella pieneen mustaherukkamehutilkkaan sekoitettuna, mutta päällinen jäi aivan liian löysäksi. Kun vielä yritin saada reunoille kermapursotusta, katastrofi oli valmis. Kerman painosta päällinen rupesi valumaan. Äkkiä kermat pois ja lopulta jäi vain tuo keskiosa.



Pienet punaiset ruusut ja lehdet ovat koristelumarsipaania. Marsipaani on erittäin helppoa muotoilla ja siinä on karvasmantelin maku. Paketin punaisesta ja sinisesta saan mielestäni parhaan violetihtavan/viininpunaisen sävyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti