Pohja
100 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
3 rkl kylmää vettä
Nypi margariini ja jauhot keskenään. Sekoita joukkoon suola ja vesi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle.
Täyte
2 päärynää (mieluummin pehmeitä)
1 prk Creme Fraichea (150 g)
2 munaa
mustapippuria
½ pakettia Aura-juustoa
Kuutioi päärynät. Ripottele ne taikinan pinnalle. Sekoita Creme Fraiche ja munat. Lisää sekaan hyppysellinen mustapippuria. Kaada seos päärynöiden päälle. Ripottele murustettu Aura-juusto pinnalle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
maanantai 21. kesäkuuta 2010
Sinihomejuusto-päärynäpiirakka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämä on ihanaa ! Juusto ja päärynä tykkää toisistaan ja minä niistä :-)
VastaaPoistaTerv. ww.nami-hiiri.com