Tein taas tätä kestosuosikkia: punaherukkahyydykekakkua. Ohje löytyy jo useamman kerran blogistani. Kukat ovat vaahtokarkkimassaa, keskusta marsipaania.
Hurahdin tähän kakkujen maailmaan valmistellessani esikoisemme rippijuhlia kesällä 2009. Aikaisemmin en pitänyt täytekakkujen leipomisesta ollenkaan, mutta hikoillessani rippijuhlien aikaan kilpaa kerman kanssa päätin, että tämä ala vaatii kehitystä. Ja jostakin se on aloitettava...
Mieluiten teen koristeita, ja sen jälkeen pitää tehdä jotakin niiden allekin. "Testilaboratorioni" koemaistajat eivät pidä erityisemmin marsipaanista eivätkä vaahtokarkkikuorrutteesta, joten pitäydyn näissä pienissä kermakakuissa pienillä marsipaanikoristeilla koristeltuina.
Tosi herkullisen näköistä ja väristä!
VastaaPoistaSuussasulavan näköistä! Ihania nuo kukat!
VastaaPoistaTosi herkun näköinen ja kaunis :)
VastaaPoistaKiitos kommenteista! Vaikka yleensä en erityisemmin pidä punaherukasta, tässä se on paikallaan. Suosikkini!
VastaaPoistaOnpas nätin värinen kaakku :) Varmaan kivalta maistuu punaherukka!
VastaaPoistaPunaherukka sopii mielestäni erittäin hyvin. Ei ole liian makea. Tämä on lempparini hyydykekakuista.
VastaaPoista