Pohja
175 g kaurakeksejä (Kantolan)
75 g sulatettua marg.
Hyydyke
4 dl mustaherukoita soseutetaan
1 prk Flora Vanillaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa1 prk Creme Fraichea (150 g)
2 dl sokeria
6 liivatetta
2 rkl mustaherukkamehua
Tämä on lähes sama ohje kuin millä teen punaherukkaisen version. Flora Vispin korvasin vain Flora Vanillalla.
*********************************************************************************
Laitan tähän myös jo kesällä tekemäni kyhäelmän. Tämä on ehkä enempi jälkiruoka kuin kakku. Pohjassa käytin kaurakeksien kanssa yhden Piltti-purkin ja hieman hilloa margariinin sijasta. Välissä on puoli rasiaa sitruunahyydykejauhetta sekoitettuna kerma-rahkaseokseen.
Onpas upea tuo hyydykekakku!
VastaaPoistaKauniita kakkuja!
VastaaPoistaMä niin tykkään hyydykekakuista...
Jo viikon olen taas miettinyt tekosyytä, että saisi sellaisen väsätä. :)
Mutta kun olis pakko taas ruveta karistamaan kesäkilojakin..
Minunkin mieleeni ovat nimenomaan hyydykekakut. Niissä säilyy maku paremmin. Esimerkiksi mustikkamousse kakun välissä oli aika vaatimatonta, mutta itsekseen hyydykekakussa todella hyvää.
VastaaPoistaMahtava hyydykekakku! Ja mustaherukat sopii niihin hyvin :)
VastaaPoistaOmpas muuten kauniita kakkuja, varsinkin tuo ylimmäinen. Ihan mun lempivärinen! :)
VastaaPoistaLämmin kiitos kommenteista!
VastaaPoista