Hae tästä blogista

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

SuklaakakkuOstin Valion rahkojen uutuusmakua Tiramisua ja halusin kokeilla sitä suklaakakkuun. Rahka toimi hyvin, mutta jotakin meni pahasti pieleen suklaamoussea tehdessä. Tein moussea ohjeen mukaan, mutta kun lisäsin suklaan, vispikerman ja suklaan seos muuttui ryynimäiseksi ja kun lisäsin rommiaromia ja liivateveden, seoksesta "irtosi" nestettä varmaan 1½ - 2 dl. En ymmärrä mitä tein väärin, koska olen kerran aiemminkin tehnyt tällä ohjeella, ja kaikki toimi silloin OK.


Joka tapauksessa, pohjana on kahden munan kaakaoinen sokerikakkupohja. Alimmassa välissä on Tiramisu-rahkaa pieneen määrää kermavaahtoa sotkettuna. Toisessa välissä piti olla suklaamousse rommiaromilla maustettuna, mutta sieltä löytyi ikäänkuin suklaalaatta. Sipaisin tähän väliin myös hieman aprikoosihilloa. Päällä on vielä Tiramisu-rahkan ja kerman seosta ennen vaahtokarkkikuorrutetta.

1 kommentti:

  1. Tuota tiramisu rahkaa en ole vielä tavannut, mutta kokeilen kyllä, kunhan muistan etsiä kaupasta :)
    Kyselit suklaamoussesta ja -kuorrutteesta.. Minulla ei taida olla sitä blogiin kirjoitettuna, mutta olen ottanut muistaakseni molemmat suoraa Kinuskikissalta. Käyppäs kurkkimassa siellä, on tosi selkeät ohjeet.

    VastaaPoista