torstai 6. tammikuuta 2011
Loppiaisen jälkiruoka
Näin ohjeen TaikaKokin blogissa, joka oli löytänyt ohjeen Sanjalta, ja arvelin kokeilla tätä loppiaisen jälkiruuaksi. Tein ohjeen vain puolikkaana ja käytin appelsiinituorejuustoa. Suklaana oli Brunbergin laktoositonta maitosuklaata, ja kun useinmiten on samalla aikaa monta rautaa tulessa, sulatettu suklaa ehtiä jäähtyä ilmeisesti liikaa kerma-tuorejuustoseoksen päällä. Meillä oli näin ollen hyydykkeessä suklaahippuja :) Pipareita tuli ehkä liikaa, tosin omatekoisia löytyi enää yksi, tuo kuusen mallinen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oih, ihanasti olet koristellut kakkusen.
VastaaPoistaIhanan näköistä jälkkäriä :)
VastaaPoistaKyselit siitä piltin suhteesta pohjassa...Käytin s-kaupan tummia täytekeksejä, vastaavia kuin dominot, niitä laitoin 1 ja 1/2 pötköä. Pilttiä laitoin n. puoli purkkia. Ehdottomasti kannattaa tätä kokeilla, tosi pehmoinen ja hyvin leikattava pohja :)
Kiitos kommenteista ja pohjan ohjeistuksesta - laitetaan kokeiltavien listalle!
VastaaPoistaTodella herkullisen näköinen ja hyvin kauniisti koristeltu, tuo kuusi on oikein piste i:n päälle!
VastaaPoista