Pohjana on kolmen munan täytekakkupohja. Täytteenä on Den Gamle Fabrik trooppista hilloa (kevytversio), sekä kermarahkaseos parilla liivatteella jäntevöitettynä. Seassa oli myös hieman Lemon Curdia. Liivatteet liuotin persikkapurkin liemeen. Lisäksi sekoitin seokseen pieniä persikan paloja. Täyte oli mielestäni mukavan raikas. Kuorrute on vaahtokarkkimassaa, koska yksi pussi vaahtokarkkeja oli vielä tuhottavana. Täytteeseen meni puolet seoksesta, jossa oli yksi purkki rahkaa ja yksi purkki Flora Vispiä, ja toinen puoli (ilman liivatetta) vaahtokarkkimassan alle.
Keväisern raikas ja kaunis koristelu.
VastaaPoistaKuullostaa ihanan raikkaalta ja näyttää tosi kauniilta!
VastaaPoistaOih, kaunis ja raikas kakku!
VastaaPoista...kakku näyttää kauniilta edelleen ;-)) . Vaahtokarkkimassaa, jota nykyään käytetään paljon, en ole tietääkseni koskaan maistanut. Pidän enemmän perinteisistä kermapinnoista ! Mutta koristeryhmäsi on kaunis.
VastaaPoistanami-hiiri