Hae tästä blogista

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Mango-sitruunahyydykekakku


Jääkaapissa mangosose on jo kauan odottanut käyttöä, joten tekaisin siitä hyydykekakun. Koristeluksi olin ajatellut hieman toisenlaista, mutta "joku" oli syönyt pienet suklaamunani, ja eilen ne olivat jo kaupastakin loppuneet. Siispä Pupujussin kevätrae pelasti. Tiput ovat puolitettuja banaanivaahtiksia, joihin laitoin silmät Kick-karkeista ja suun Ässä-lakun sisuksesta.


Pohja
200 g Digestive-keksejä
75 g sulattetua marg.

Hyydyke
6 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk Creme Fraichea (150 g)
1 prk sitruunarahkaa
1 dl sokeria
2 dl mangososetta
vajaa ½ prk tuorejuustoa (kevyt Pirkka)




Aurinkoista ja hyvää pääsiäistä!

1 kommentti:

  1. Oi kuinka herkullisen näköinen kakku, nuo karamellit sopivat kyllä mainiosti Pääsiäis-aiheeseen kakkuun. Ihanan raikkaat värit :)

    VastaaPoista