Olen jo pitkään ajatellut kokeilla Maku-lehdessä (o1/12) ollutta passiomoussekakun ohjetta. Pääsiäinen antoi siihen oivan tilaisuuden. Ensimmäisen kerran tein tuttavuutta myös passiohedelmän kanssa ja täytyy todeta, että minua hieman haittasi kakussa olleet passiohedelmän siemenet. Hillona käytin Jam It!-passiohilloa, 150 g.
Edelleen kärkisijaa näissä hedelmäisissä kakuissa pitää Aila-tädin piimähyytelökakku (postaus 08/10). Toivottelen kaikille rauhaisaa pääsiäisen aikaa!
Sormet vielä syyhyää tehdä oikein sitruunainen kahvikakku...
perjantai 6. huhtikuuta 2012
Passiomoussekakku
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Passionkakku on minullakin ollut kokeiltavien listalla... pitääpä kurkata ohje ja miettiä olisiko se just se ohje mitä kokeilisin. =) Mukavaa pääsiäistä!
VastaaPoista