keskiviikko 2. toukokuuta 2012
Brita-torttu taipui juhla-asuun
Brita-torttu on niin maukasta, että tekisi mieli laittaa se juhlapöydän tarjottaviin. "Kurttuinen" ulkonäkö hieman kiusaa, joten kokeilin pukea tortun vaaleanpunaisiin mansikanmakuisella kermalla tehtyihin ruusukkeisiin. Pohjan tein tuttuun tapaan Pirkka-lehden ohjeella. Väliin laitoin 2 dl vispattua vispikermaa ja purkin Valion maustettua rahkaa valkoinen. Näiden sekaan vain hieman tomusokeria. Rahka-kermaseoksen päälle sitten vain reilusti valutettuja pakastemansikoita. Sopii vaikka äitienpäiväkakuksi ja on helppo tehdä. Reunatkin saa siistiksi, kun paistaa suorakulmion muotoisessa säädettävässä irtopohjavuoassa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Moi! Voitit 2.palkinnon arvonnassani. En päässyt nimimerkistäsi suoraan sivuillesi, mutta ilmeisesti on oikea hlö kyseessä. x) Laitatko sähköpostiosoitteeseeni yhteystietosi. palezzu@hotmail.com
VastaaPoistaKiitos kivasta yllätyksestä!
VastaaPoista