Hae tästä blogista

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Brita-torttu taipui juhla-asuun


Brita-torttu on niin maukasta, että tekisi mieli laittaa se juhlapöydän tarjottaviin. "Kurttuinen" ulkonäkö hieman kiusaa, joten kokeilin pukea tortun vaaleanpunaisiin mansikanmakuisella kermalla tehtyihin ruusukkeisiin. Pohjan tein tuttuun tapaan  Pirkka-lehden ohjeella. Väliin laitoin 2 dl vispattua vispikermaa ja purkin Valion maustettua rahkaa valkoinen. Näiden sekaan vain hieman tomusokeria. Rahka-kermaseoksen päälle sitten vain reilusti valutettuja pakastemansikoita. Sopii vaikka äitienpäiväkakuksi ja on helppo tehdä. Reunatkin saa siistiksi, kun paistaa suorakulmion muotoisessa säädettävässä irtopohjavuoassa.

2 kommenttia:

  1. Moi! Voitit 2.palkinnon arvonnassani. En päässyt nimimerkistäsi suoraan sivuillesi, mutta ilmeisesti on oikea hlö kyseessä. x) Laitatko sähköpostiosoitteeseeni yhteystietosi. palezzu@hotmail.com

    VastaaPoista