Brita-torttu on niin maukasta, että tekisi mieli laittaa se juhlapöydän tarjottaviin. "Kurttuinen" ulkonäkö hieman kiusaa, joten kokeilin pukea tortun vaaleanpunaisiin mansikanmakuisella kermalla tehtyihin ruusukkeisiin. Pohjan tein tuttuun tapaan
Pirkka-lehden ohjeella. Väliin laitoin 2 dl vispattua vispikermaa ja purkin Valion maustettua rahkaa valkoinen. Näiden sekaan vain hieman tomusokeria. Rahka-kermaseoksen päälle sitten vain reilusti valutettuja pakastemansikoita. Sopii vaikka äitienpäiväkakuksi ja on helppo tehdä. Reunatkin saa siistiksi, kun paistaa suorakulmion muotoisessa säädettävässä irtopohjavuoassa.
Moi! Voitit 2.palkinnon arvonnassani. En päässyt nimimerkistäsi suoraan sivuillesi, mutta ilmeisesti on oikea hlö kyseessä. x) Laitatko sähköpostiosoitteeseeni yhteystietosi. palezzu@hotmail.com
VastaaPoistaKiitos kivasta yllätyksestä!
VastaaPoista