Nyt on piparit tehty. Minun piparini ovat suurimmaksi osaksi sydämiä ja jonkin verran kuusen mallisia. Mielestäni piparit ovat parhaimmillaan ilman mitään koristelua. Tänä vuonna kokeilin Maku-lehdestä nappaamallani idealla paistaa taikinasta "kupposia". Paistoin kukan mallilla tehdyn piparin leivosvuokapellillä ja täytin vaniljarahkan ja kerman seoksella, johon olin raastanut valkosuklaata. Toisiin laitoin pähkinärouheen lisäksi rusinoita. Ihan mukavan makuisia.
sunnuntai 9. joulukuuta 2012
Jouluiset leivonnaiset, osa 8: piparit
Nyt on piparit tehty. Minun piparini ovat suurimmaksi osaksi sydämiä ja jonkin verran kuusen mallisia. Mielestäni piparit ovat parhaimmillaan ilman mitään koristelua. Tänä vuonna kokeilin Maku-lehdestä nappaamallani idealla paistaa taikinasta "kupposia". Paistoin kukan mallilla tehdyn piparin leivosvuokapellillä ja täytin vaniljarahkan ja kerman seoksella, johon olin raastanut valkosuklaata. Toisiin laitoin pähkinärouheen lisäksi rusinoita. Ihan mukavan makuisia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei, vähän siisti idea toi kuppi, pitää kokeilla!
VastaaPoistaEikö vaan! Sopii ideana suolaisenkin täytteen alle vaikkapa juhlapöytään. Ajattelin kokeilla uudeksi vuodeksi jotakin sellaista vaihtamalla vaan pohjataikinan.
VastaaPoista