Hae tästä blogista

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Marianne Crush -kakku


Alkuperäinen ohje on Open Cafén blogista. Sydänvuokaan teen tällä ohjeella:

200 g margariinia
2½ dl sokeria
3 munaa
1 prk kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta
noin 1½ dl Marianne Crushia

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää kermaviili. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteen lämmössä noin 45 - 60 minuuttia uunista riippuen. Itse paistan kakkuja aina just ja just kypsäksi, jotta mehevyys säilyy. Yleensä rupean kokeilemaan kypsyyttä 45 minuutin kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköistä ja varmasti myös herkullisen makuista. Tämmöinen kakku on mukava tehdä, vaikka kesämökille vieraita varten. :) Sinulla on tosi kivan ja monipuolisen näköinen blogi.

    VastaaPoista