Tein nämä itseasiassa
konjakki-murokakun ohjeella. Vuokana oli muistaakseni 39 x 26 cm oleva piirakkavuoka.
Konjakki-muropalat
250 g voita
2½ dl sokeria
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl konjakkia
Kuorrute
5 dl tomusokeria
3½ rkl sulatettua margariinia
3 rkl vahvaa kahvia
1 tl vaniljasokeria
2 tl konjakkia
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri keskenään. Lisää munat yksitellen koko ajan hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Lisää viimeiseksi konjakki varovasti sekoittaen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175 asteen lämmössä, uunin alaosassa, noin 15 - 20 minuuttia.
Päällä olevat lyyrat olen tehnyt muotilla keltaisesta marsipaanista ja suhauttanut kultasuihketta pintaan. Kukat ovat sokerimassaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti