Hae tästä blogista

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Raparperipiirakka - kahdella eri ohjeella


Tein pari raparperipiirakkaa. Voin todeta molemmat ohjeet hyviksi. Tuo ylempi on Pullahiiren ohjeella. En laittanut raparpereja litraa, noin 8 dl. Kaapista ei löytynyt myöskään mantelilastuja kuin hieman pussin pohjalta. Tämä piirakka on tosi tuhtia, pienikin pala riittää. Ja ohjeestahan ei tulekaan koko peltiä.

Alempi piirakka on puolestaan Jauhoton taikina -blogin ohjeella. Tein ihan tavalliseen piirasvuokaan. Johtuneeko siitä, että piirakkani vaati pitemmän paistoajan, noin 45 minuuttia. Itseasiassa paistoin molempia piirakoita pitempään, mitä ohjeessa oli.


 Alemman kanssa tietysti jäätelö tai vaniljakastike olisi ehkä paikallaan, mutta hyvää oli ilmankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti