![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0ZhqJMSJk1CaW7ZfIklS8iLo0a4FbBB2ijkwSKynh9yTKp3zJbY5BkYSQMNEA5IRq4DPVzuzaL73aRYr10gzZpHPoWMUNoggUgnKfvZNrqD7MkEd2-tQRip5lXOtvkSAlrfcLz05fe1g/s320/kakku50a.JPG)
Tein kakun
Belle Baien mukaan muutamalla pienellä muutoksella. Tällä kertaa kokeilin paistaa pohjan lasivuoassa.
Kesäkurpitsakakku
100 g margariinia
2 dl fariinisokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl pomeranssinkuorta
1/2 dl maitoa
1 dl omenasosetta
250 g raastettua kurpitsaa
Kuorrutus oli aika tuhtia tomusokerikaakaokuorrutusta hieman rasvalla nuoskistettuna. Siirtäessäni kakkua koko kuorrutus repeili ja jouduin paikkaamaan sitä kertaalleen. Hyvin äkkiä kuitenkin kakku hävisi - itsekin pidin mausta. Olisinkohan ehkä kuitenkin laittanut himpun verran liikaa jauhettua pomeranssinkuorta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie2BN8HqP6_Zi7uLXskPHvXMPdCW1uWaJdN7H8HRP8TlbQz6Si6c00z3Az35uZZ8-RZP91fZQiKp_5H9ksicSEPH0i1xyJtfl3_SAsgNH6sL2JDtVQOpXqFI0rDZbWDBpBbP_kMQuKM5M/s320/kakku50b.JPG)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti