Hae tästä blogista

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kesäkurpitsakakku



Tein kakun Belle Baien mukaan muutamalla pienellä muutoksella. Tällä kertaa kokeilin paistaa pohjan lasivuoassa.



Kesäkurpitsakakku

100 g margariinia
2 dl fariinisokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl pomeranssinkuorta
1/2 dl maitoa
1 dl omenasosetta
250 g raastettua kurpitsaa

Kuorrutus oli aika tuhtia tomusokerikaakaokuorrutusta hieman rasvalla nuoskistettuna. Siirtäessäni kakkua koko kuorrutus repeili ja jouduin paikkaamaan sitä kertaalleen. Hyvin äkkiä kuitenkin kakku hävisi - itsekin pidin mausta. Olisinkohan ehkä kuitenkin laittanut himpun verran liikaa jauhettua pomeranssinkuorta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti